Inspiratiesessie Merk Bouwen


Je Merk bouwen

Inspiratiesessie
Van ondernemende identiteit naar een merk!
Dinsdag 4 september 2018 - 16.00 uur
Varenschut 17a, Helmond

Je wilt groeien met je bedrijf. Je hebt focus en je weet wat je wilt. Nu is er actie nodig, maar hoe ga je het beste doorpakken? Welke stappen ga je zetten om je bedrijf beter zichtbaar te maken? In een gevarieerd programma afgestemd op ondernemende professionals, krijg je handvatten om door te pakken, zodat jouw aanpak zichtbaar 'een merk' wordt.

van identiteit naar imago

Programma

15.45  Ontvangst met koffie thee

16.00 Welkom
door 'hands-on' host
Jacq Coppen - Coppen Consultancy *

16.05 Inleiding
'Neuromarketing voor ondernemende professionals'
Lian Groot - Merk Op

16.20 Miniworkshop
'Sterker op je podium'
Marloes van Houtert - Op je podium **

16.35 Miniworkshop
'Tools voor content marketing' ***
Ilse Daniëls - Market-It

16.50 Pauze

17.00 Versnellingsbak
'Hands-on groeien'
o.l.v. Jacq Coppen

17.55 Afsluiting
Lian Groot

18.00 - 19.00 Netwerkborrel

Inschrijfformulier
Kosten 65,-
Deelnemers Merk in Beeld 20,- excl.BTW


Wil je er ook bij zijn, schrijf je dan in graag vóór 15 augustus. Ik verzoek je vriendelijk de betaling ook te doen voor die datum, maar in elk geval een week voor aanvang. Afmelden kan kostenloos tot en met de dag vooraf. Het betaalde bedrag wordt dan volledig teruggestort. Meer informatie en een factuur ontvang je in de bevestingsmail.Sprekers


* Jacq Coppen - Coppen Consultancy

'Een klantgerichte organisatie is een feest voor klanten, medewerkers en de portemonnee', zou zomaar een slogan kunnen zijn van onze host van de dag. Jacq heeft ruim 25 jaar ervaring als manager in commerciële omgevingen. De klant 'zit in z'n bloed'. Hij weet daarbij dat je alleen wat kunt bereiken als je dat in stappen doet die te overzien zijn. Het mooie is als 'die stappen' zich als een olievlek verspreiden en er daarmee een geolied proces op gang komt, waarmee je als vanzelf in kunt spelen op de vele veranderingen die constant plaatsvinden in de markt.

Jacq neemt je mee in de mindset van zijn methode om jouw eigen bedrijf te laten groeien.  ** Marloes van Houtert - Op je podium

Deze ondernemer weet als geen ander wat het is om letterlijk je podium te pakken. Ze is klassiek geschoold musicus en was jarenlang docent en manager in de kunst- en cultuursector. Vanuit haar rol als bestuurder en voorzitter van verschillende maatschappelijke organisaties, volgde ze enkele jaren geleden een opleiding, die haar opmerkelijk maakte van haar gave om ook anderen ontspannen op hun podium te laten staan. Ademhaling en muziek zet zij sindsdien in om leidinggevenden in hun kracht hun eigen podium te laten pakken.

In een miniworkshop laat Marloes je voelen hoe je door het gebruik van je ademhaling stress kunt verminderen, je energie laten stromen en sterker op jouw podium kunt staan.

*** Ilse Daniëls - Market-It

'Ben je bewust hoe bijzonder je bent'. Misschien is het de quote, waaraan je over enkele jaren nog eens terugdenkt. Als het aan Ilse ligt, is dat zo. Met haar full service marketing- en communicatiebureau, pakt ze uit in de volle breedte. Ze kan tot in detail ontwerpen, maar laat het met evenveel gemak over aan haar medewerkers. Zo is ze, als rechterhand voor veel bedrijven, bezig van marketingstrategie tot operatie, met als doel deze bedrijven als autoriteit op de kaart te zetten. Haar speciale interesse ligt bij content marketing en social media, omdat op dit vlak vaak nog een grote winst te behalen is.

In een miniworkshop geeft Ilse je mee, hoe je met content marketing de autoriteit wordt in je vakgebied.


Als je er graag bij wilt zijn, schrijf je dan hier in.