workshoPs - Inspiratie - netwerken

Merk Bouwen - Live event- Helaas, uitgesteld tot nader order -
Met alle voorbehouden die we maar kunnen bedenken in deze tijd, gaat het er toch weer van komen, een Merk Bouwen live event zoals nooit tevoren -). We hebben immers wat in te halen. Een he(er)l(ijk)e dag met 4 verschillende workshops om jezelf en je bedrijf met plezier in beeld te brengen.

Kijk verder voor het programma:


Programma

9.30
Ontvangst koffie /thee


9.45
Inleiding en voorstellen


10.00 - 11.00
De propositie matrixLian Groot - Marketeer Merktolk

Je kent 'je merk', maar dan begint het pas. Want wat ga je nou precies je klanten bieden?
Een propositie is niet meer dan een heel concreet aanbod waarbij je klanten precies snappen waarom ze jou nodig hebben. Dit geldt voor iedereen, maar vooral voor ondernemers in dienstverlening. Ik neem je mee met de propositie matrix voor het uitwerken van een kraakheldere en ijzersterke propositie waar je klanten én jijzelf -) enthousiast van worden.


11.00 - 11.30
QA's, koffie, thee en netwerken


11.30 - 12.30
De gunfactor in je acquisitieGreg Thorburn - Grow your business

Greg heeft een achtergrond in finance en was het grootste deel van zijn werkzame leven manager van salesteams. Het geheim van zaken doen zit 'm in de gunfactor. Greg neemt ons mee in hoe we dit kunnen bereiken bij onze klant, maar evengoed bij collega of financier.

Met zijn bedrijf Mc Gregor begeleidt hij bedrijven in de groeifase om stabiel groter te worden. In de pioniersfase richt hij zijn aandacht op de pecunia (de finance). Daarna volgt de vraag in markt, waarbij de sales belangrijk is. En vervolgens de organisatie (en het team), zodat die de groei aankan.


13.00 - 13.30
QA's, koffie, thee en netwerken


13.30 - 14.30
De magische klantreisMarina van Dijk - Marketeer

Marina heeft jarenlang ervaring als inkoper bij grote organisaties en daar kwam haar creativiteit haar natuurlijk van pas, maar later besefte ze dat dit vooral in verkoop en marketing tot gave dingen kan leiden. Marina neemt ons mee in de magische reis voor jouw klant en laat je zien hoe je met elkaar een creatief proces aanpakt wat leidt tot het gouden ei voor je marketing. Een proces wat je telkens weer kunt toepassen om je commerciële slagkracht een boost te geven.

Als zelfstandig marketeer onder haar eigen Label Goud, wordt ze gedreven om samen net dat extra's te verzinnen en organiseren om te komen tot vernieuwing.


14.30 - 15.00
QA's, koffie, thee en netwerken


15.00 - 16.00 Toetje
Mooi Mezelf!Marga van Neerven

In de back-office is Marga als een vis in het water, want daar kan ze ánderen blij maken. En dat is precies waarom ze naast haar werk haar eigen studio Mooi Mezelf is begonnen. Zo kan ze anderen laten stralen: 'Met kleuren en kleren die precies bij jou passen, voel je je niet alleen lekker, je komt er ook nog eens het best mee tot je recht'. Onder het mom van: 'Wanneer jij er goed uitziet, dan straal je dat ook uit', neemt ze ons persoonlijk mee in kleuren en stijlen die het best bij ons passen.

Marga levert in het dagelijks leven de meest accurate dienstverlening in de back-office die je maar kunt bedenken. Zo lang als ze zich kan herinneren is ze begaan met mooie kleuren, stoffen en garen.


Volg deze workshop, inclusief materiaal voor 65,-
Voor deelnemers aan Merk in Beeld 40,- (introducees ook 40,-)

(prijzen excl. btw)Inschrijven

Wil je er ook bij zijn, geef je snel op want vol is in deze tijd echt vol. Facturatie en betaling geschiedt later. Let op dat je naast een automatisch gegeneerde mail van mij ook een persoonlijke bevestigingsmail ontvangt.
Vriendelijke groet,
Marina, Marga, Greg en Lian


✔ Je merk onderscheidend in beeld brengen
PS: Klik hier om terug te blikken op eerdere live-events