Individueel Programma
Merk bouwen

5 maatwerk sessies van anderhalf uur
vervolg op het programma Merk in Beeld

 


Implementeren

De vervolgsessies op het programma Merk in Beeld zijn bedoeld om door te pakken en zaken concreet te maken. Vaak gaan we aan de slag met uitwerken van de Opmerkelijke Methode of het uitdiepen en doorpakken van een bepaalde aanpak. Ook kan het zijn dat je wilt ervaren hoe gemakkelijk het is om te communiceren aan de hand van je Roadmap voor Kennisleiderschap. Een enkele keer is de wens om de vertaling te maken naar huisstijl of andere identiteitsdragers.       

Samen denken, plannen maken voor de operatie zorgt voor creativiteit en inspiratie om door te pakken. Zo bouw je aan je merk met als resultaat dat de identiteit van jouw bedrijf zichtbaar, je imago wordt.

Merk-in-beeld-room


"Meer over mijn opleiding en ervaring in marketing en communicatie vind je op LinkedIn. Het bouwen van maatwerk websites en ontwerpen van huisstijlen deed ik ruim 10 jaar zelf binnen mijn eigen Studio Merk Op. Hier vind je projecten Studio Merk Op. Daarnaast rondde ik met succes de opleiding Graphic Design af aan de Hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Hier vind je opdrachten van ArtEZ.