Merk in Beeld

Individueel programma in 3 modules en 4 dagdelen

Voor ondernemers / Zelfstandig Professionals

Programma

Module 1 - Ondernemende identiteit
Merkscan
2 dagdelen van 3 uur

Het fundament voor jouw Merk in Beeld is je ondernemende identiteit. Met de Merkscan vinden we de rode draad in jouw talent en je missie en vooral je 'vanzelfsprekende aanpak', want daar vind jij jouw onderscheidend vermogen. Na afloop van deze module heb je inzicht in de essentie van jouw ondernemerschap en de focus voor de koers van je onderneming. Module 1 vormt de basis voor de vertaling naar de Roadmap voor Kennisleiderschap (module 2) en het Strategisch Businessplan (module 3).

✔ Jouw ondernemende identiteit
✔ Jouw What, How en Why
✔ Je talent, je drive, je kernwaarden
✔ Je product én het verschil
✔ Focus en koers voor je ondernemingMerk-in-beeld-room
Module 2 - Rode draad communicatie
Roadmap voor Kennisleiderschap
dagdeel van 3 uur

We 'kruipen in de huid van de klant' en vertalen jouw professionele idententie in woorden die inspelen op de behoefte van de klant. We vinden je merkbelofte, je merkessentie en de 'juiste toon' van je boodschap. Daarnaast vatten we je hele rode draad van je boodschap samenevat in 8 tot 10 moraliteiten. Je hebt nu de content voor al je communicatie. Met de Roadmap voor Kennisleiderschap, heb je altijd inspiratie voor de presentatie van jouw bedrijf.

✔ De rode draad voor je presentatie
✔ De content voor je communicatie
✔ Je merkbelofte
✔ De merkessentie - beleving van jouw merk
✔ Roadmap voor Kennisleiderschap
Module 3 - Impact
Strategisch Businessplan
dagdeel van 3 uur

Met Module 3 komt alles samen. Je professionele identiteit combineren we met je strategische communicatie en we formuleren je missie, visie en de inhoud voor je elevator pitch. Bovendien zorg ik voor een voorzet voor jouw Opmerkelijke Methode, wat als drager dient voor al je marketing.

✔ Helicopterview
✔ Je markt en doelgroep in beeld
✔ Je visie - missie - elevator pitch
✔ Opmerkelijke Methode - Marketingconcept om je merkbelofte te bewijzenVolledige en handzame uitwerking

Wanneer je Merk in Beeld als geheel volgt, verzorg ik de uitwerking van jouw Strategisch businessplan. Handzaam, concreet én mooi grafisch. Dit bevat je Merkscan, aangevuld met je carrièreprofiel, je Roadmap voor Kennisleiderschap en een aanzet voor jouw Opmerkelijke Methode. Tijdens module 3 vullen we dit aan met jouw visie, missie en elevator pitch.

✔ Strategisch businessplan uitgebreid uitgewerkt in een (mooi en handzaam grafisch) overzicht, in een boekje of A3 roadmap.
Merk-in-beeld-room

✔ Onderscheidend
✔ Focus
✔ Impact

Wil je graag het hele informatiepakket ontvangen van Merk in Beeld?
Dat kan zeker: