Marketing met gemak

Als je weet waarin je onderscheidend bent, waarmee jij met je bedrijf het verschil maakt, vertalen we die focus in je communicatie. Jouw klant luistert graag naar suggesties om beter of rijker te worden.

Roadmap voor contentmarketing

De sleutel voor succes

Als jij weet hoe jij het anders doet dan anderen, volgt de vertaalslag naar je potentiële klant, want je wilt dat die niet meer om jou heen kan. Het unieke in je aanpak kun je in een methode vatten, er een werkvorm van maken. Het belangrijkste is dat je contact maakt vanuit de essentie van je merk, daar waar jouw 'onbaatzuchtige' kracht zit. Je klant wil alleen weten waarom juist jij 'm verder kan helpen.Het is gemakkelijk om een boel geld uit te geven aan reclame, maar marketing werpt pas z'n vruchten af, als je focus hebt en weet wat je boodschap is. Wanneer je weet wat je te vertellen hebt, komt je contentmarketing, maar ook je huisstijl, je website, je live presentatie pas tot z'n recht. Dus neem er de tijd voor, zodat je het zelf in de hand houdt en niet onnodig veel geld uitgeeft aan dure cursussen of marketingbureau's. Jij bepaalt zelf je strategie, omdat je focus hebt. En het grote voordeel is, dat dan de operatie, de communicatie voortaan ook met gemak gaat, omdat je precies weet waar jij voor staat.


In het programma Merk in Beeld vinden we de rode draad voor je communicatie en de motor voor je marketing. De 'Roadmap voor contentmarketing' heeft een achtergrond in Neuro Linguïstisch Programmeren. Het 'NLP-model marketing en branding' van Tiouw ligt hieraan ten grondslag. Wil je meer weten over de Roadmap voor contentmarketing en Merk in Beeld, bel of mail gerust!


Tip: Alle communicatie die je merkessentie bevat, vergroot je merkkapitaal.