Ondernemingsrisk

donderdag 21 maart 2019
9.30 – 12.30 uur
Varenschut 17b Helmond

Ondernemerschap betekent dat je kansen en mogelijkheden benut en toegevoegde waarde creëert voor je omgeving en voor jezelf. Dat is mooi en inspirerend. Maar... zichtbaar zijn en naam krijgen in de markt gaat niet vanzelf. Wat heb jij nodig om je merk te bouwen?

van identiteit naar imago

Bron: niva-vitaal.nl

Wil jij antwoorden om je innerlijke drive om te zetten in succesvol ondernemerschap, doe dan mee met OndernemingsRISK


Het spel spelen

OndernemingsRISK is de ondernemende variant op RISK, het gave bordspel: 'Verover heel jouw wereld in dit strategische spel'. Het doel van deze ondernemingsRISK is heel eenvoudig: 'Zet jezelf als ondernemer op de kaart'. Bij RISK is alles mogelijk! Ben je bereid om te Risk-eren?


Eric van Lierop

OndernemingsRISK is systemisch opgezet, waardoor je met weinig woorden jouw eigen antwoorden ontvangt. De ondernemersgame is ontwikkeld door transformatiecoach Eric van Lierop. Eric begeleidt groepen ondernemers om elkaar uit te dagen stappen te zetten en succes te hebben met hun business.


Benieuwd welke antwoorden het systemisch veld jou brengt om jouw bedrijf met succes op de kaart te zetten, speel dan het spel mee op donderdag 21 maart van 9.30 – 12.30 uur aan de Varenschut 17b te Helmond.

Deelname €45,-
Deelnemers aan Merk in Beeld €25,-
(prijzen excl.BTW)

Vriendelijke groet,
Eric van Lierop – Transformatiecoach
Lian Groot - Marketeer, Merktolk


Ik speel graag meeWil je er ook bij zijn, schrijf je dan in graag vóór 14 mei. Ik verzoek je vriendelijk de betaling ook te doen voor die datum. Afmelden kan kostenloos tot en met de laatste dag. Het betaalde bedrag wordt dan volledig teruggestort. Meer informatie en een factuur ontvang je in de bevestingsmail.


van identiteit naar imago

✔ Je merk onderscheidend in beeld brengen