Case visieplan SWO Samenwerkende Ondernemers Sint Anthonis


Opdracht

Een visieplan maken voor Samenwerkende Ondernemers (SWO), de ondernemersvereniging van de gemeente Sint Anthonis. Waar staan we voor als ondernemend Sint Anthonis? Wat willen we bereiken? Waarmee en waarom willen we in beeld komen?

Aanpak

Samen met ondernemende mensen, uit de 7 dorpen en diverse branches de Merkscan gedaan om hiermee de kracht van ondernemend Sint Anthonis scherp te krijgen in gezamenlijke sessies en presenteren in de vorm van een visieplan.


Presentatie

Samenwerken en netwerken zijn belangrijk voor Ondernemend Sint Anthonis. Zichtbaarheid is echter het fundament waarom SWO de krachten bundelt. Ondernemende mensen geven energie, brengen leven in de brouwerij en komen daarmee in beeld. Een olievlek vormen waarbij 'ondernemende mensen' in het middelpunt staan. De rode draad 'Onderneem 't in Sint Anthonis' breder trekken en niet meer exclusief houden voor ondernemers, is de koers die we samen formuleerden. Activiteiten worden rondom 'ondernemende mensen' georganiseerd en is voortaan voor alle ondernemende mensen in Sint Anthonis van toepassing. Door deze positieve framing, heb je als mooi voordeel at je op deze wijze indirect aandacht vraagt voor de ondernemers in Sint Anthonis.

Het proces alleen al stond garant voor veel energie: ondernemendsintanthonis.nl
Hier vind je de presentatie naar de leden
Uitrol en operationalisering worden in gang gezet door bestuur m.b.v. inzet van diverse werkgroepen.

De website ondernemendsintanthonis.nl is overigens ook een product van Studio Merk Op