Marketing Accent - Marlene Dekkers

Review VIP-dag Merk in beeld (Module 1 en 2)

'Lian vroeg mij als collega-professional deel te nemen aan haar VIP-dag ‘merk in beeld’. Aangezien ik als marketeer dagelijks met merken bezig ben, gingen we er vrij vlot doorheen samen. Wat erg waardevol voor me bleek, is dat ik na een aantal jaren weer eens bewust en kritisch naar mijn eigen merk heb gekeken, dankzij de frisse, deskundige blik van Lian. Zij wist op het juiste moment door te vragen, te prikkelen en me dieper na te laten denken. Fijn ook om via haar methode verbanden te ontdekken waar ik eerder niet bij stilstond en dus de bevestiging te vinden dat het klopt wat ik doe.

Nadat mijn merk helder in beeld gebracht was, was haar ‘roadmap voor contentmarketing’ de kers op de taart. Ik ga ge├»nspireerd, vol nieuwe energie en idee├źn verder op de ingeslagen weg.
Handig dat ik daarbij de uitgewerkte roadmap van Lian als houvast heb. Lian verzorgt een waardevolle, goed verzorgde sessie, die ik - of je nu zelf veel met merken te maken hebt of juist jouw merk nog in beeld moet krijgen- iedere zelfstandig professional aan kan raden!'

Marlene Dekkers
Marketing Accent