Persoonlijk leiderschap

Leiding geven en positioneren vanuit innerlijke overtuiging
voor bestuurders, managers en politici

Vanuit de essentie van jouw professionele identiteit de rode draad destilleren voor communicatie en performance om uit te dragen waar je voor staat en te bereiken waar je voor gaat.* Hieronder vind je het volledige programma.


ProgrammaDagdeel 1
Merkscan - Professionele identiteit

In dit dagdeel krijg je de kern van je professionele identiteit scherp. Je krijgt de essentie helder waar jij voor staat en waar jij voor gaat in je professionele leven. Je kent je drive en je kracht en ook je toegevoegde waarde voor anderen en de maatschappij. Je weet wat voor leider jij bent en wat anderen daarin betekenen.

✔ Jouw professionele identiteit
✔ Je What, How en Why
✔ Je kracht, je drive en je kernwaarden
Dagdeel 2
Model voor Communicatie *

Je kent je professionele identiteit, maar nu wil je dit ook effectief inzetten. Wanneer je communicatie komt uit jouw 'onderliggende lagen' raak je anderen, omdat anderen aanvoelen dat je hen hiermee onvoorwaardelijk verder brengt. We vertalen de essentie van waar jij voor staat en voor gaat in een Model voor Communicatie.

✔ Je rode draad voor effectieve communicatieDagdeel 3
Performance

Tijdens dagdeel 3 komt alles samen. Vanuit je kernboodschap formuleren we je visie en missie. Afhankelijk van persoonlijke wensen, Leiderschapspitch en zakelijke (of persoonlijke) koers.

✔ Jouw doel - je missie
✔ Je visie
✔ Je Persoonlijke Leiderschapspitch

Eerst proeven van het programma Persoonlijk Leiderschap? Dat kan zeker!
Bel of mail me en vraag naar een vrijblijvende kennismakingssessie.


* Dit programma is niet bedoeld om vaardigheden te trainen of belemmeringen weg te nemen, maar haalt het beste van jezelf naar boven om jezelf en anderen te verrijken.