//Persoonlijk leiderschap

Leiding geven en positioneren vanuit innerlijke drive en overtuiging
voor Ondernemende Professionals (in loondienst)

Vanuit de essentie van jouw professionele identiteit, je persoonlijke en zakelijke koers tegen het licht houden, de rode draad destilleren voor je communicatie en je performance om uit te dragen waar je voor staat en te bereiken waar je voor gaat. Hieronder vind je het volledige programma.


ProgrammaDagdeel 1
Merkscan - Professionele identiteit

In dit dagdeel krijg je de kern van je professionele identiteit scherp. Je krijgt de essentie helder waar jij voor staat en waar jij voor gaat in je professionele leven. Je kent je drive en je kracht en ook je toegevoegde waarde voor anderen en de maatschappij. Je kent jezelf, je ego voorbij!

✔ Jouw professionele identiteit
✔ Je What, How en Why
✔ Je kracht, je drive en je kernwaarden
Dagdeel 2
Model voor Communicatie *

Je kent je professionele identiteit, maar nu wil je dit ook effectief inzetten. Wanneer je communicatie komt uit jouw 'onderliggende lagen' raak je anderen, omdat die aanvoelen dat jij hier onvoorwaardelijk voor gaat. We vertalen de essentie van waar jij voor staat en voor gaat in een Model voor Communicatie.

✔ Je rode draad voor effectieve communicatieDagdeel 3
Koers en Performance

Tijdens dagdeel 3 komt alles samen. Vanuit je kernboodschap formuleren we je visie en missie en afhankelijk van je persoonlijke wensen, je Persoonlijke Leiderschapspitch en gaan in op je zakelijke (of persoonlijke) koers.

✔ Jouw missie
✔ Je Persoonlijke Leiderschapspitch
✔ Je zakelijke (of persoonlijke) koersEerst proeven van het programma Persoonlijk Leiderschap? Dat kan zeker!
Bel of mail me en vraag naar een vrijblijvende kennismakingssessie.


'Ik ben erg blij met de inzichten in mijn "persoonlijke merk" die Lian boven water haalt. Waardevol en helpt om mezelf scherper en duidelijker te positioneren. Het past bij wat ik ben, wil en kan en is dáárdoor krachtig en geloofwaardig. Samen daar aan werken is nog eens erg leuk ook. Inspirerend en goed!' - Wout Schnitzeler, manager

'Het was een heel interessant traject voor mij, een verrijking.' - Ingrid Voncken, politicus

'Bedankt voor je heldere spiegel en scherpe analyse. Je stelt rake vragen, en je luistert heel goed naar het antwoord. Door bullshit prik je heen. Sommige krachten die ik dacht te hebben, heb je ontmaskerd als aangeleerd, zonder ze te verwerpen en andere krachten die ik niet bij mezelf zag, heb je blootgelegd en ben ik gaan zien. Je geeft deze feedback zonder enig waarde oordeel en de woorden die je vindt om de kern te vinden zijn heel pakkend.' - Len Nooteboom, directeur