m e e s t e r s c h a p   I N   Beeld

- Van authenticiteit naar autoriteit op jouw vakgebied -


Individuele leergang
leidinggevenden, specialisten


Vanuit de essentie van jouw professionele identiteit, bereiken waar je voor gaat. Hieronder vind je het volledige programma.


meesterschap in Beeld


Dagdeel 1
Professionele identiteit

In dit dagdeel krijg je de kern van je professionele identiteit scherp. De essentie is helder waar jij voor staat en waar jij voor gaat in je professionele leven. Je kent je drive en je kracht en ook je toegevoegde waarde voor anderen en de maatschappij. Het verscherpt je focus en geeft je koers in je carrière.

✔ Jouw professionele identiteit
✔ Je What, How en Why
✔ Je talent, je drive en je kernwaarden
✔ Focus en koers in je carrière
Dagdeel 2
Persoonlijk Leiderschap

Je kent je professionele identiteit, maar nu wil je dit ook effectief inzetten. Wanneer je communicatie voortkomt uit je diepere overtuiging, heb je veel beter contact en daardoor veel meer invloed. We vertalen de essentie van waar jij voor staat en voor gaat in een Model voor Persoonlijk Leiderschap.

✔ Je rode draad voor effectieve communicatie
✔ Persoonlijk leiderschap
Dagdeel 3
Meesterschap in beeld

Tijdens dagdeel 3 komt alles samen. Vanuit wie je bent en waar je voor staat, wordt duidelijk waar je voor wilt gaan. De stip op jouw horizon is helemaal helder. We formuleren je visie en missie en naar wens je elevator pitch. In een gepersonaliseerd notitieboek ontvang je 'jouw Meesterschap in Beeld'.

✔ Je Performance
✔ je Professionele Koers
✔ Meesterschap in beeldEerst proeven van jouw Meesterschap in Beeld? Dat kan zeker.
Neem contact op:'Ik ben erg blij met de inzichten in mijn "persoonlijke merk" die Lian boven water haalt. Waardevol en helpt om mezelf scherper en duidelijker te positioneren' - Lees de uitgebreide review

'Het was een heel interessant traject voor mij, een verrijking.'

'Mijn eigen meerwaarde zien, mijn kracht, mijn eigen energie. Door deze eerst te ontrafelen, en daarna weer te bundelen, wordt het toepasbaar en geeft het koers zowel professioneel als privé.' - Lees de uitgebreide review