M e r k  I n   B e e ld

- Weten waar je voor staat en bereiken waar je voor gaat -


Individuele leergang in 5 dagdelen voor ondernemende professionals
leidinggevenden, specialisten


Je professionele identiteit en je persoonlijke koers helder en vertalen in een eigen communicatiemodel en concrete tools om te bereiken waar je voor gaat. Hieronder vind je het volledige programma.


Merk in Beeld


Merkscan
Professionele identiteit
in 2 dagdelen van 3 uur

Tijdens deel 1 krijg je de kern van je professionele identiteit scherp. De essentie is helder waar jij voor staat en waar jij voor gaat in je professionele leven. Je kent je 'vanzelfsprekende drive' en je onderscheidend vermogen. Het verscherpt je focus en geeft koers in je carrière.

✔ Jouw professionele identiteit
✔ Je What, How en Why
✔ Je talent, je drijfveren en je 'purpose'
✔ Focus en koers in je carrière
Roadmap voor communicatie
Persoonlijk Leiderschap
in 2 dagdelen van 3 uur

Je kent je professionele identiteit, maar nu wil je dit ook effectief inzetten. Wanneer je communicatie voortkomt vanuit je 'vanzelfsprekende drijfveren' heb je beter contact en door die te vertalen naar de behoeftes van je (interne) klanten meer invloed. De essentie van jouw persoonlijk leiderschap geven we weer in een Roadmap voor communicatie.

✔ Je rode draad voor effectieve communicatie
✔ Roadmap voor communicatie
Opmerkelijke Methode
Merk in Beeld
in 1 dagdeel van 3 uur

Tijdens deel 3 komt alles samen. Vanuit wie je bent en waar je voor gaat, richten we ons op je Professionele Koers. We concretiseren jouw 'vanzelfsprekende drijfveren' om ze projectmatig te verweven in je dagelijkse werkzaamheden. Zo doe je niet alleen de hele dag waar je zin in hebt, maar bereik je ook waar je voor gaat. We formuleren je visie en missie en naar wens je elevator pitch en in een gepersonaliseerd boekje ontvang je al je persoonlijke inzichten gebundeld.

✔ Je Professionele Koers
✔ Boekje met persoonlijke inzichten
✔ Opmerkelijke Methode
✔ Merk in BeeldEerst proeven van jouw Merk in Beeld? Dat kan zeker.
Neem contact op: