M e r k    i n    B e e l d

- Van authenticiteit naar autoriteit op jouw vakgebied -


Individueel programma
leidinggevenden, specialisten


Vanuit de essentie van jouw professionele identiteit, bereiken waar je voor gaat. Hieronder vind je het volledige programma.


ProgrammaDagdeel 1
Persoonlijke Koers

In dit dagdeel krijg je de kern van je professionele identiteit scherp. De essentie is helder waar jij voor staat en waar jij voor gaat in je professionele leven. Je kent je drive en je kracht en ook je toegevoegde waarde voor anderen en de maatschappij. Het verscherpt je focus en geeft je koers in je carrière.

✔ Jouw professionele identiteit
✔ Je What, How en Why
✔ Je talent, je drive en je kernwaarden
✔ Focus en koers in je carrière
Dagdeel 2
Persoonlijk Leiderschap

Je kent je professionele identiteit en je persoonlijke koers, maar nu wil je dit ook effectief inzetten. Wanneer je communicatie voortkomt uit je diepere overtuiging, heb je veel beter contact en daardoor veel meer invloed. We vertalen de essentie van waar jij voor staat en voor gaat in een Model voor Persoonlijk Leiderschap.

✔ Je rode draad voor effectieve communicatie
✔ Persoonlijk leiderschap
Dagdeel 3
Persoonlijk Meesterschap

Tijdens dagdeel 3 komt alles samen. We formuleren je visie en missie en naar wens je elevator pitch en je ziet hoe je je Persoonlijk Meesterschap, afleidt van jouw 'stip op de horizon'. In een gepersonaliseerd notitieboek ontvang 'jouw Merk in Beeld', de garantie voor je Persoonlijk Meesterschap.

✔ Je Performance
✔ Persoonlijke Koers
✔ Persoonlijk MeesterschapAlvast proeven van jouw Merk in Beeld? Dat kan zeker!
Een kennismakingssessie is gratis, dus plan 'm in:'Ik ben erg blij met de inzichten in mijn "persoonlijke merk" die Lian boven water haalt. Waardevol en helpt om mezelf scherper en duidelijker te positioneren' - Lees de uitgebreide review

'Het was een heel interessant traject voor mij, een verrijking.'

'Mijn eigen meerwaarde zien, mijn kracht, mijn eigen energie. Door deze eerst te ontrafelen, en daarna weer te bundelen, wordt het toepasbaar en geeft het koers zowel professioneel als privé.' - Lees de uitgebreide review