Startersdagen zelfstandig professionals

Binnenkort ga je van start als zelfstandig professional. Je hebt er zin in om op je eigen wijze je bedrijf te gaan runnen. Maar waar ga je beginnen om jouw bedrijf en je boodschap helder in beeld te brengen en jezelf zichtbaar te maken?

Vliegwiel identiteit imago
In 3 dagen, verspreid over 3 weken, ga je aan de slag met 3 - 5 andere ZP'ers en krijg jij je onderscheidend vermogen scherp. Hiermee stel jij je jouw eigen format voor contentmarketing samen. En op basis van jouw onderscheidend vermogen ontwikkel je een unieke marketingaanpak voor jouw succes. Hieronder vind je het volledige programma.


Programma Merk in beeld

Voor startende zelfstandig professionals (max. 2 jaar eigen onderneming)
Workshop 3 - 5 deelnemersDag 1
Merkscan - Ondernemende identiteit
9.30 - 17.00 (inclusief lunch)

Voormiddag gaan we aan de slag met de feitelijke situatie. Hoe ziet het bedrijf eruit dat je gaat starten? Wat zijn sterke punten en wat de kansen in de markt? Wat beteken jij daarin als ondernemer? Welke kennis en ervaring heb je, waar ligt jouw kracht en hoe doe jij het anders dan andere ondernemers? 's Middags komt je klant in beeld. Wat gaat die beleven en waar ligt je toegevoegde waarde precies? Wat van jou maakt dat je klant alleen bij jou terecht kan hiervoor. Je krijgt de essentie van jouw ondernemerschap helder.

✔ Jouw ondernemende identiteit
✔ Jouw What, How en Why
✔ Je talent, je drive, je kernwaarden
✔ Je product én het verschil 

Merk-in-beeld-Hub


Dag 2
Roadmap voor Contentmarketing - Rode draad voor je communicatie *
9.30 - 17.00 (inclusief lunch)

Je ondernemende identiteit is helder en je kent je onderscheidend vermogen, maar nu wil je dat je klanten dit ook weten. In de ochtend richten we ons op de beleving van de klant. We gaan de woorden vinden vanuit de diepere lagen, 'How' en 'Why', waarmee je je potentiële klanten kunt raken. De middag staat in het teken van de 7 moraliteiten ofwel de content waarmee je jouw klant rijker maakt. Aan het einde van de dag heb je jouw Roadmap voor Contentmarketing, de rode draad voor zichtbaarheid van jouw bedrijf. Die kun je meteen inzetten voor je social media.

✔ Je rode draad voor vlogs, blogs, social media
✔ Jouw content voor communicatie - waarmee jij je klant rijk maakt
✔ Je merkbelofte
✔ Je merkbeleving - tone of voice
✔ Je merkessentie
✔ Je Roadmap voor contentmarketingDag 3
Opmerkelijke Methode - Het verschil bewijzen
9.30 - 17.00 (inclusief lunch)

Op de derde dag komt alles samen. 's Morgens kijken vanuit de ontwikkelingen in je markt en je doelgroep naar jouw visie en wat je merk daarin betekent. We formuleren je missie en ook je elevator pitch. Deze elevator pitch nemen we naar wens voor je op op video. 's Middags maken we de aanzet voor een concrete methode om je merkbelofte te bewijzen, waarin jouw onderscheidend vermogen is verwerkt. Je hebt nu je koers helemaal scherp en alle bagage om aan de slag te gaan met je marketing en communicatie.

✔ helicopterview
✔ Markt en doelgroep in beeld
✔ visie
✔ missie
✔ Elevator pitch
✔ OpMerkelijke Methode om merkbelofte te bewijzen

helicopterview missie opmerkelijke methode✔ onderscheidend vermogen
✔ format voor contentmarketing
✔ marketingaanpak voor jouw succes

Een vrijblijvende intake gaat vooraf aan deze workshops, zodat we met gelijkgestemden bij elkaar zitten.
Aanmelden Startersdagen ZP'ers

Maandelijks op de 1e, 2e en 4e donderdag van de maand
Varenschut 17a Helmond
Kosten 995,- Starterstarief 695,-

incl. lunch en excl. BTW* Bij verzenden conformeer je je aan de volgende spelregels:
Wil je er ook bij zijn, schrijf je dan in uiterlijk 3 weken voor aanvang van je gewenste maand. We maken dan een afspraak voor een intakegesprek. De intake is gratis en vrijblijvend. Na de intake ontvang je een betaalverzoek en tot een week vooraf kun je hiermee je inschrijving bevestigen. Ook Merk Op behoudt zich het recht voor om afscheid te nemens als geen passende groep beschikbaar is. Afmelden kan tot een week vooraf zonder opgaaf van redenen kosteloos en eventuele betaling wordt volledig teruggestort. Mocht je je onverhoopt moeten afmelden binnen een week voorafgaand aan of gedurende het programma, dan zoeken we naar een oplossing om het programma toch af te kunnen ronden.