Programma Merk bouwenModule +
Identiteitsdragers
Architectuur - aanpak

En dan heb je je merk in beeld, woorden bij je identiteit en je kunt aan de slag op social media. Nu is er wellicht nog meer te doen. Zijn je identiteitsdragers, zoals je website of huisstijl aan vernieuwing toe? Of kun je nog aanvullende instrumenten inzetten, zoals een bedrijfsvideo, animatie of infographics, om je merk overal consistent uit te dragen? Of ga je eerst beginnen om jouw eigen nieuwe methode om je merkbelofte te bewijzen concreet te maken?

Als architect voorzie ik jou van bouwtekening en bouwplan. We gaan eventueel aan tafel met een passende partij en zorgen dat die identiteitsdrager er ook komt. Zo wordt de identiteit van jouw bedrijf overal zichtbaar, een merk, een imago.


Merk-in-beeld-room


"Meer over mijn ervaring in marketing en communicatie vind je hier CV Lian. Het bouwen van maatwerk websites en ontwerpen van huisstijlen deed ik ruim 10 jaar zelf binnen mijn eigen Studio Merk Op. Hier vind je projecten Studio Merk Op. Daarnaast rondde ik de opleiding Graphic Design af aan de Hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Hier vind je opdrachten van ArtEZ.Zín? Laat alvast horen!.